THE BLOKES

THE BLOKES lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 419 beoordelingen
18 nov 2020 om 20:49 Burger was weer subliem. Patat was deze keer ontzettend zout.
16 nov 2020 om 8:49 Burger was lekker, maar jullie moeten echt beter letten op of het vlees gaar is. Beiden hadden we buikpijn na afloop. Patat was top!
15 nov 2020 om 21:17 Spareribs waren voortreffelijk!
14 nov 2020 om 23:52 2 x Uut Grunn burger menu besteld en smaakte heerlijk! Frietjes nog erg knapperig en warm eten. Echt top, dankjulliewel amigos.
14 nov 2020 om 22:34 Superieur!!!!
13 nov 2020 om 20:47 Heerlijke burger gehad, top!
11 nov 2020 om 16:31 Amazing vegan Burger! We also had the nachos and they were really crunchy with a lot of cheese. Perfect to share. Can only recommend it :)
8 nov 2020 om 23:54 Toppertjesssssss
8 nov 2020 om 21:33 Na 75 min wachten kregen we onze hamburger en patat en daarnaast was het bijna koud.
8 nov 2020 om 20:28 Na 75 min wachten kregen we ons voedsel bijna koud. Patat was daarnaast ook nog eens veel en veel te zout, niet te eten. Jammer.
6 nov 2020 om 11:56 Ik heb hier vaker besteld en altijd goede ervaringen gehad, maar deze keer was het eten koud :(
5 nov 2020 om 20:30 De hamburger was lauw en de patat was slap en koud